Tel: 0431 - 37 10 00

Om oss

2014 den 2 maj slog vi upp portarna till vår lilla klinik för första gången. Vi, det var jag, veterinär Åsa Tomaszewski, som äger kliniken och så Monika Eriksson Wejlin, leg. djursjukskötare. Vår dröm var att skapa en liten personlig klinik där ditt djur ska kunna känna sig tryggt och hemtamt och där du som djurägare alltid ska kunna lita på att du blir bemött med respekt och ärlighet. Målet var att trots det lilla formatet kunna erbjuda vård av hög kvalitet enligt de senaste medicinska rönen.

Bemötandet från er alla var överväldigande! Efter vår första öppna dag fick Monika gå upp i tjänst för att hinna med. Efter ett år vågade vi ta steget att anställa ytterligare en leg. djursjukskötare, Åsa Englund. Nu var vi ett litet fullt fungerande team, men vi saknade en kompentens i huset, en veterinär med vidareutbildning till djurtandläkare – och så – ännu ett år senare fann vi honom, då Johannes Larsson började hos oss. Att Johannes dessutom är en mycket duktig kirurg blev en stor bonus. Med Johannes i vårt team hade vi nått vårt mål att kunna erbjuda en bred kompetens med spetskunskaper inom kirurgi, tandproblem, klåda, allergi, magtarmbesvär, öronproblem, mm.

Johannes jobb med att bygga upp en välrenommerad tandvårdsavdelning och operationsavdelning gjorde efter ett tag att vi behövde bli en till opererande tandälskande veterinär – och då fann vi Elise! Elise Wingren, är en veterinär med många strängar på sin lyra. Hon tar sig an tänder och operationer med samma passion som hon utreder katter som inte äter eller hundar som presenteras med ospecifika symtom som hon får använda sin detektivförmåga på.

Med mer tand- och operationspatienter som kräver legitimerade djursjuksköterskor som sköter narkosen, märkte vi att vi behövde bli en till som kunde möta er i receptionen och sköta djurvårdaruppgifter – så på vårt fjärde år, startade Linda Karlsson hos oss.

Vi tänker fortsätta vara en fristående privatägd klinik där du alltid får välja vilken av oss ni vill träffa vid ert nästa besök.

Vi hälsar våra kära djur med djurägare varmt välkomna och ser även framemot att få lära känna nya!

Åsa, Elise, Johannes, Monika, Åsa och Linda

Bjäre veterinärklinik personal