Tel: 0431 - 37 10 00

Om oss

2014 den 2 maj slog vi upp portarna till vår lilla klinik för första gången. Vi, det var jag, veterinär Åsa Tomaszewski, som äger kliniken och så Monika Eriksson Wejlin, leg. djursjukskötare. Vår dröm var att skapa en liten personlig klinik där ditt djur ska kunna känna sig tryggt och hemtamt och där du som djurägare alltid ska kunna lita på att du blir bemött med respekt och ärlighet. Målet var att trots det lilla formatet kunna erbjuda vård av hög kvalitet enligt de senaste medicinska rönen.
Bemötandet från er alla var överväldigande! Efter vår första öppna dag fick Monika gå upp i tjänst för att hinna med. Efter ett år vågade vi ta steget att anställa ytterligare en leg. djursjukskötare, Åsa Englund.

Idag är vi tre veterinärer, en konsulterande veterinär, två legitimerade djursjuksköterskor, en djursjuksköterska och en receptionist. Tillsammans har vi stor kompetens och erfarenhet med spetskunskaper inom kirurgi, tandproblem, klåda, allergi, magtarmbesvär, endoskopering, hältundersökningar, smärtproblematik, öronproblem.

Vi tänker fortsätta vara en fristående privatägd klinik där du alltid får välja vilken av oss ni vill träffa vid ert nästa besök.
Vi hälsar våra kära djur med djurägare varmt välkomna och ser även framemot att få lära känna nya!

Åsa, Sofia, Julia, Åsa, Linda, Hilda, Malin och Karoline